În ajunul Sfintelor Sărbători de Paști să fim vigilenți cu focul

    În legătură cu apropierea Sfintelor Sărbători de Paști, ținem să aducem la cunoștința cetățenilor și creștinilor unele reguli și cerințe ale securității antiincendiare care, fiind respectate, nu ne vor adumbri sărbătorile.     Odată cu apropierea sărbătorilor cetățenii încep să-și aducă în ordine curțile, teritoriile de pe lângă casă, unde după iarnă s-a adunat mult gunoi. Ca de obicei, oamenii găsesc cel mai ușor mod de a se izbăvi de e...

Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 22-26.04.2019, Rezina

   În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:    22 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Matrosov - 09:00-13:00; orașul Rezina, str. 27 August, 50, 50A, 56, 58, 1 Mai - 13:00-17:00; satele Gordinești, Țareuca, Ciorna (parțial) - 09:00-17:00;    23 aprilie 2019: orașul Rezina, str. Voluntarilor - 09:00-13:00, orașul Rezina, str....

Dialog cu deputatul Eleonora Graur în comuna Horodiște

   Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova, Eleonora Graur, și președintele raionului Rezina, Vasile Gobjilă, au petrecut prima parte a zilei de 15 aprilie curent în comuna Horodiște.    Din start, primarul comunei, Dorel Iurcu, i-a mulțumit dnei Eleonora Graur și dlui Vasile Gobjilă pentru că au venit să-i asculte pe oamenii din teritoriu. La fel, a ținut să felicite deputatul ales cu ocazia victoriei obținute în alegerile parlamentare,...Mult stimați colaboratori ai organelor de poliție, ce activați în teritoriul raionului Rezina!

        Vă felicit cu prilejul sărbătorii profesionale și vă doresc la toți multă sănătate, perseverență, cutezanță și bărbăție.

        Dumneavoastră vă revine un rol foarte important în asigurarea securității, ordinii publice, climatului de siguranță pentru cetățeni. Prin tot ceea ce faceți contribuiți la o nouă imagine a poliției, care se bucură tot mai mult de încrederea populației și de respectul instituțiilor naționale și internaționale. În cele mai dificile împrejurări demonstrați că sunteți oameni de acțiune, curajoși, hotărâți, disciplinați, caracterizați de simplitate și modestie.

        Sper că și în viitor Inspectoratul raional de Poliție va avea în vizorul său nu numai activitatea de curmare a manifestărilor criminale, dar, în primul rând, profilaxia și preîntâmpinarea infracțiunilor, liniștea și ordinea în societate, siguranța cetățeanului - atât la domiciliu, cât și la muncă, în locurile publice. Numai prin transparență, înalt profesionalism, principialitate și onestitate veți putea cuceri încrederea populației, stabilind relații strânse de colaborare cu societatea.

        Vă doresc dumneavoastră și tuturor veteranilor numai bine, succese, simplă fericire omenească, susținere și înțelegere de la cei dragi, bunăstare în familii.

 Cu tot respectul , Eleonora GRAUR, președinele raionului Rezina

Acasă

În sus