Întreruperi programate de SA "RED-Nord" pentru 25-29.03.2019, Rezina

    În legătură cu executarea lucrărilor de mentenanță în rețelele de distribuție, va fi întreruptă furnizarea energiei electrice după cum urmează:     25 martie 2019: satele Zahoreni, Horodiște (parțial) - 09:00-16:30;     26 martie 2019: satele Trifești, Horodiște (parțial) - 09:00-16:00;     27 martie 2019: satele Pereni, Trifești, Horodiște (parțial) - 09:00-16:30.     28 martie...

Modalități noi de ocupare a forței de muncă

   Subdiviziunea teritorială Ocuparea Forței de Muncă a raionului Rezina (STO) informează că, conform prevederilor Legii noi nr. 105 din 14 iunie 2018 cu privire la promovarea ocupării forței de muncă și asigurarea de șomaj, data intrării în vigoare - 10.02.2019,  vine pe piața muncii cu un șir de măsuri noi de ocupare.    Instruirea la locul de muncă în cadrul unității: stabilește modul și condițiile de organizare, desfășurare a...

Turneul de volei "Odobescu Niculai"

    Sportul este vigoare, sănătate, dăruire și poate deveni, până la urmă, un mod de viață. Pentru cuizăuceni, sportul și anume voleiul s-a înrădăcinat datorită regretatului profesor de educație fizică Niculai Odobescu. Prin propriul exemplu le-a demonstrat consătenilor că acest sport este deosebit și licărul din ochii dumnealui i-a adunat și îi adună încă pe cuizăuceni pe terenul de volei. Începutul acestei primăveri a fost cu...Mult stimate și dragi femei din mediul rural din raionul Rezina!

imagine_principala

    Cu tot respectul vă adresez calde felicitări cu prilejul marcării Zilei Mondiale a Femeilor din Mediul Rural. Vă asigur cu toată sinceritatea că sunteți apreciate pentru toate lucrurile bune, pe care le faceți pentru societatea noastră. Meritați atenție, susținere și considerațiune!

    Aceasta este o sărbătoare importantă pentru întreaga țară, deoarece, la moment, majoritatea populației din satele noastre o constituie femeile - bunicuțe, mame, surori, fiice. Ele sunt cele care muncesc din greu din zori și până seara târziu, care ne învață copiii în școli, care, în lipsa bărbaților plecați la muncă peste hotare, se ocupă de agricultură, au grijă de gospodărie și de copii, administrează afaceri și soluționează cu mare dibăcie problemele cu care se confruntă, contribuind la bunăstarea familiilor și dezvoltarea economiei rurale.

    Vă urez multă sănătate, dragele mele! Să vă fie masa bogată întotdeauna, să aveți parte de multă dragoste, de bucurii de la soț, copii și de la nepoți. Vă mai urez familii trainice, putere de spirit și perseverență.

Cu cel mai mare respect, Eleonora GRAUR, președintele raionului Rezina

 

Video postat recent

Prognoza meteo

Facebook

Acasă

În sus